Sekstoys

Sekstoys kopen

Sekstoys kun je tegenwoordig op veel plekken kopen. In de Amsterdamse buurt, De Wallen, zijn er talloze sekswinkels om uit te kiezen. Je kunt sekstoys ook online bestellen op één van de vele online sex shops. Deze hebben een heel breed assortiment van standaard dildo’s tot aan trillende buttplugs en van speeltjes voor de vrouwen tot aan speeltjes voor mannen en koppels. Voor ieder is er wat beschikbaar!


Vagina speeltjes voor vrouwen

Voor vrouwen zijn er heel veel vagina speeltjes beschikbaar met allemaal verschillende doelen en functies. Met een clitoris- of vinger vibrator kun je je clitoris stimuleren. Een G-spot vibrator is speciaal gemaakt om je G-spot te stimuleren. Vagina balletjes en vibrerende eitjes zijn er om de bekkenboden mee te trainen. Om jezelf te penetreren kan je gebruik maken van verschillende soorten dildo’s en vibrators, je hebt zelfs dubbele dildo’s die je kan gebruiken voor een dubbele penetratie in de vagina en anus. Je hebt zelfs dildo’s die kunnen spuiten voor de liefhebbers en mini vibrators die je mee kan nemen op reis. Tot slot heb je ook nog waterdichte vibrators voor de vrouwen die er een puinhoop van maken!


Waar je rekening mee moet houden

Een factor die heel belangrijk is om rekening mee te houden als je sekstoys gaat kopen is hygiëne. Vooral voor vrouwen die veel vagina speeltjes of mannen die ook buttplugs gebruiken is het belangrijk om hier goed op te letten. Maak je seksspeeltjes altijd schoon na gebruik! Het beste is om hiervoor een speciale toy cleaner te gebruiken zodat je weet dat je speeltjes goed schoon blijven. Doordat vagina speeltjes en buttplugs eigenlijk gewoon in je lichaam gaan kan dit voor allergische reacties of infecties zorgen indien je ze niet goed schoonmaakt.

 

Zolang je je sekstoys altijd goed schoonmaakt na gebruik en ze niet op stoffige plekken laat liggen hoef je je nergens zorgen om te maken. Wel is het belangrijk om altijd goed de gebruiksaanwijzing te lezen en te weten van welk materiaal je speeltje is gemaakt. Zo voorkom je allergische reacties.