Linkbuilding is anno 2014 niet meer weg te denken uit de wereld van SEO. Het algoritme van Google is vanaf het begin gericht geweest op links om zo het internet in kaart te brengen en te kunnen selecteren welke websites bovenaan komen te staan. Hoe meer links hoe hoger je kwam/komt te staan. In de afgelopen jaren is het algoritme wel dusdanig ontwikkeld dat links beoordeeld worden op kracht/relevantie en positie op de website. De Panda en Pinguïn updates hebben aangetoond dat je niet meer wegkomt met zoveel mogelijk links aan te leggen naar jouw site maar dat er ook gekeken wordt naar de kwaliteit van deze links.

Bij deze updates om SPAM resultaten in de zoekmachines te voorkomen heeft Google erg gekeken naar het linkbeeld van uw website. Heet uw website www.uwbedrijf.nl maar zijn heel veel links op het internet “vakanties vergelijken” dan heeft u een probleem want dat is niet helemaal natuurlijk. Links met de gehele URL of de bedrijfsnaam zijn veel natuurlijker en daarom moet u met linkbuilding er rekening mee houden dat het linkbeeld van uw website natuurlijk blijft. Wij van Artikel linkbuilding zorgen ervoor dat uw website sterker wordt gemaakt met kwalitatieve links op het internet gericht op de juiste zoekwoorden, hier houden wij altijd nauwlettend het linkbeeld in de gaten omdat die altijd natuurlijk moet ogen voor Google om problemen nu of in de toekomst te voorkomen.

Wilt u van ons de mogelijkheden vernemen om uw website beter te laten scoren in de zoekmachines? Neemt u dan even contact met ons op.

Artikel Linkbuilding tool

De artikel linkbuilding SEO tool is een perfecte manier om naast een hoop exposure voor uw website ook kwalitatieve backlinks naar uw website aan te brengen. U krijgt van ons de mogelijkheid om in elk toegevoegd artikel maximaal 2 uitgaande links naar uw website te verwerken. Dit is een perfecte manier om uw linkbuilding strategie uit te breiden en uw linkbeeld natuurlijk te houden. U kunt de links op verschillende URL’s en verschillende zoekwoorden in de artikelen verwerken en hierdoor stijgen in de zoekmachines. Wilt u de linkbuilding liever uitbesteden dan kan dit ook bij ons. U kunt met ons contact opnemen om alle mogelijkheden en aanpak te bespreken. Er zijn bij ons verschillende soorten van linkbuilding mogelijk waarbij wij altijd een goede analyse zullen maken van wat er nodig zal zijn om in de top 10 van het gewenste zoekwoord te komen.